1r- Activitats dels darrers dies


Hola a tots

Us faig cinc cèntims de tot el que hem anat fent durant aquests darrers dies.
Primer vam fer Matemàtiques de manera vivencial baixant al pati amb mig grup. Van dibuixar la recta numèrica del 0 al 20 i vam fer sumar i restes fent passes amunt i avall.
També hem fet activitats de manipulació treballant les famílies de números i els números veïns.


Uns dies més tard, a la sessió de castellà, vam treballar les endevinalles de la tardor. Per grups, de manera cooperativa havíem de trobar les respostes de les sis endevinalles. Va anar molt bé, ja que ens vam haver d’organitzar, respectant els torns de paraula i acceptar “esportivament” si no encartàvem la resposta.


Aquests dies també hem triat el projecte en el qual treballarem la resta del trimestre i un cop tothom va dir la seva proposta, vam decidir democràticament la que tenia més vots. Finalment, el tema triat ha estat “Els planetes”.
Dimecres l’Aniol es va explicar què són les Curses d’Orientació que practica amb els seus pares i en Pau, el seu germà. Ens ho va explicar molt bé, ens va ensenyar la seva brúixola i l’sportident ens va explicar els detalls que apareixen en els plànols.


Hem fet recull de les cartes escrites. Hi ha per diferents nens i nens de la classe i per altres persones com familiars, amics,... També en tenim per a cantants, esportistes, pels Reis Mags,... Hem repartit les que són pels companys i jo m’he compromès a fer arribar les altres als seus destinataris.

Fins aviat!!!!