1R – JOCS DE TAULA D’ARREU DEL MÓN


Hola a tothom
Aquest dimecres hem participat en una activitat molt especial. Han vingut a visitar-nos uns voluntaris de Mans Unides a explicar-nos jocs de taula d’arreu del món.
Primer ens van passar unes diapositives on podíem veure nens i nenes de tot el món jugant a jocs que eren molt semblant als nostres i ens va agradar molt anar-los endevinant.
Despès ens van explicar les regles d’un joc originari del Nepal que es diu BAGH CHAL (Tigres en moviment). Com els nens i nenes d’aquests països no tenen fitxes de plàstic fam servir pinyols de préssec i de xirimoia.
Una vegada vam aprendre les normes, vam poder fer algunes partides i com ens va agradar molt, farem fotocòpies dels taulers i els tindrem a la classe per anar practicant. Ens sembla que necessitarem molts pinyols!!!!!!!
Divendres vam fer Sudokus. Alguns de nosaltres ja en sabíem una mica i els altres ho hem après. Va ser molt divertit i durant les pròximes setmanes anirem practicant.

Us fem arribar també unes fotos del dia de Santa Cecília que vam poder gaudir junts amb els companys de segon i d’Educació Infantil.
descarga (1) descarga (4) descarga (5) descarga (10)
Fins aviat!!!!