1r – Un petit tast!


Bona tarda a tothom

Després de tres setmanes d’escola, us fem arribar un tast de què hem anat fent. Han estat uns dies increïbles: retrobada amb els amics, conèixer nous companys i mestres, canvi d’espais,…
Hem començat recordant tot el que vam fer a P5 i fent moltes converses col.lectives  sobre un munt de temes molt interessants: les vacances, les normes de l’escola, com ens organitzarem durant aquest curs,…
Com ja sabreu, hem escollit el nom de la classe i el més votat ha estat “La classe dels Superherois i les Superheroïnes”. Trobo que ha estat una tria molt encertada  doncs així és com ens sentim.
Hem parlat de les característiques dels nostres Superherois favorits i també hem parlat i escrit textos breus sobre els Herois de la vida real.
Quan a Matemàtiques hem manipulat material, treballat col.lectivament a la pissarra i finalment hem fet feina individual i en petit grup sobre paper.
Ara ja sabem quins són els números amics i els números veïns. Estem aprenent les famílies de números i també les colles.
Podeu preguntar als vostres fills i filles que ben segur us ho explicaran.
També dir-vos que aquesta setmana hem rebut una carta del “Museum Hundertwasser” convidant-nos a participar en el disseny de la sala infantil dedicada a l’artista Friedensreich Hundertwasser. Per això necessitem conèixer una mica qui és aquest autor i alguna dada relacionada amb la seva vida i la seva obra. Aquest projecte durarà  uns quants mesos i us anirem informant periòdicament.
IMG_20181003_113053
Fins aviat