AMPA


L’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes)  té com a funció bàsica treballar, conjuntament amb el centre educatiu, en l’educació dels nostres fills, tot fomentant la comunicació i la participació dels pares i mares. Així mateix, l’AMPA col·labora en les activitats educatives del centre, planifica i gestiona les activitats extraescolars, l’acollida matinal d’infants, el menjador, la formació de pares i mares, etc.

Anem penjant els ordres del dia i les actes de les assamblees a l’apartat “documentació de l’AMPA”, esperem que en totes les convocatòries us animeu a venir i dir-hi la vostra! L’AMPA som tots!!

Quines funcions té l’AMPA.?

› Vetllar per la qualitat de l’educació a l’escola

› Facilitar la relació entre les famílies, la direcció i el professorat de l’escola

› Proposar activitats, fer suggeriments o formular queixes en relació amb el funcionament de l’escola

› Col·laborar en la gestió de serveis d’interès de l’alumnat, com ara el menjador escolar, l’acollida matinal, i l’adquisició i distribució de llibres de text

› Representar les famílies al Consell Escolarr i a les institucions educatives

› Orientar les famílies sobre els seus drets i deures

› Fer propostes per a la formació de mares i pares

Quins serveis ofereix l'AMPA?

Actualment  l’AMPA  s’encarrega de la socialització dels llibres de text, del servei de menjador, de l’acollida, de les activitats extraescolars, del casal d’estiu, d’organitzar les festes dels pares i mares de l’escola i de col·laborar amb les festes organitzades per l’escola.

A més a més, vol recuperar projectes com els de la comissió de coeducació o l’escola de pares i posar en marxa noves propostes com la borsa de treball o l’apadrinament de pares de P-3.

Si necessiteu qualsevol cosa en relació als  serveis que ofereix l’AMPA,  trobareu a l’Angèlica, la secretària de l’AMPA, els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9:00 a 13:00 i dimecres i divendres de 15:00 a 17:00.

correu electrònic: ampa@baldirireixac.org

telèfon: 932848484

La vostra col·laboració és molt important!

Les famílies poden col·laborar amb l’AMPA de maneres molt diferents, tant participant de manera puntual com fent-se càrrec de manera estable d’alguna de les funcions que du a terme, formant part de la Coordinadora de l’AMPA, de la Junta o d’alguna de les seves comissions.

L’AMPA del Baldiri va canviar de Junta a la primavera i està oberta a totes les aportacions, idees i suggeriments que li volgueu fer arribar. Necessitem pares i mares amb ganes d’implicar-se i col·laborar, en la mesura que els sigui possible. Si esteu interessats en formar-ne part o si us voleu posar a disposició de l’AMPA per participar-hi ocasionalment, escriviu-nos siusplau a comunicacio.ampa@baldirireixac.org o a presidencia.ampa@baldirireixac.org.