Casals


EL CURS VINENT TINDREM PATI NOU!!!!!

I, com que comencen les obres al juliol,  no podrem oferir ni casal d’estiu ni casal de setembre al Baldiri. A continuació us deixem una mica d’informació que considerem que us pot ser útil:

 

CASAL DE MÚSICACTIVA: EL SECRET DE LA SELVA

És el casal que tradicionament s’ha fet al Baldiri. Aquest any, com que no tenim pati, el faran a les escoles Turó del Cargol i Rius i Taulet.  Les condicions pels alumnes del Baldiri seran les de sempre, ens garanteixen que tots els baldirons que vulguin podran entrar-hi, que tenen plaça reservada. També ens ofereixen servei d’autocar gratuït per les famílies que el necessitin. Estem pendents de fixar una data perquè vinguin a l’escola a fer una reunió informativa.

Les inscripcions es podran fer tant a la secretaria de l’AMPA com directament a Músicactiva. El casal està homologat i, per tant es poden demanar els ajuts a les famílies de l’Ajuntament de Barcelona per les activitats dels nens i nenes a l’estiu.

 

ALTERNATIVES DE CASALS AL DISTRICTE

CASALS ESPORTIUS

A continuació us deixem enllaços a la informació que hem trobat de diferents casals esportius del districte, alguns d’ells dins el campus olímpia.

Casal esportiu escola Pare Poveda (3-14 anys)

Casal esportiu escola Josep Maria de Sagarra (3-14 anys)

Casal esportiu Gimnàstic Club Gràcia (4-14 anys)

Casal esportiu al Poliesportiu Municipal Perill (3 -14 anys)

Campus Olimpia Europolis Sardenya (7-16 anys)

Pre-Campus Olímpia Europolis Sardenya (3-6 anys)

Tots els aquests casals estan homologats per l’Ajuntament i, per tant, es podrà sol·licitar l’ajuda a les famílies. A la ciutat se n’ofereixen molts més. Molts d’ells dins el Campus Olimpia. Per tal d’accedir-hi s’ha de participar en un sorteig.

A banda dels del disctricte, afegim la informació del Campus Barça d’hoquei, que ens ofereixen els monitors que han estat duent a terme l’activitat extraescolar a l’escola durant tot el curs.

El termini per aconseguir número pel sorteig del campus olímpia acaba divendres 5 d’abril, si hi esteu interessats, podeu demanar aquest número clicant aquí.

 

CASALS DE TEMÀTICA NO ESPORTIVA

A continuació us facilitem enllaços a alguns dels casals que s’ofereixen al districte, veureu que són casals lúdics on, generalment a partir d’un centre d’interès s’articulen activitats de diferents tipus, artístiques, tecnològiques, físiques, de natura, etc.

Casals homologats per l’Ajuntament (es pot demanar beca):

La majoria ofereixen casal des del 25 de juny fins al 26 de juliol. Cal destacar que l’escola La Sedeta ofereix casal també la setmana del 29 de juliol al 2 d’agost.

Escola Patronat Domènech

Escola la Sedeta

Escola Pau Casals

Escola Reina Violant

Escola Farigola

Casal Infantil el coll

Escola mare de deu del coll

Escola Univers

Escola Nou Patufet

Escola Montseny

Escola Josep Maria Jujol

Us deixem també l’enllaç del casal dels LLuïsos de gràcia, aquest no està homologat i, per tant, no es poden demanar els ajuts de l’Ajuntament. L’afegim per proximitat i perquè moltes famílies hi estan interessades. N’hi ha que l’ofereixen del 2 al 10 i d’altres del 2 al 6 de setembre.

 

CASAL DE SETEMBRE

La majoria dels casals que hem llistat, ofereien casal alguns dies de setembre. En concret, n’ofereixen les escoles Sedeta, Pau Casals, Reina Violant, Farigola, Univers Montseny i Josep María Jujol.

Finalment ens sembla interessant facilitar-vos la informació sobre els ajuts a les famílies. Les sol·licituds dels ajuts s’han de fer entre el 27 d’abril i el 15 de maig.
Només hem penjat una mostra dels casals del disctricte, trobareu molta més informació sobre els casals homologats per l’Ajuntament de Barcelona visitant la pàgina de la campanya t’estiu molt

 

COLÒNIES ALTERNATIVES