Comissions


image

MENJADOR

La comissió de menjador fa un seguiment de la relació amb l’empresa que presta el servei de menjador a l’escola, està atenta a les incidències que hi pugui haver tant amb els menús com amb els monitors de menjadors. Revisa menús i  rep i canalitza els comentaris i opinions dels pares i de l’escola.

Membres:  MAITE ACED / MARIA CARRASCO / ALICIA RODRIGO

correu electrònic: menjador.ampa@baldirireixac.org

Més informació
image

EXTRAESCOLARS

La comissió d’extraescolars és l’encarregada d’organitzar i fer el seguiment de les activitats extraescolars que s’ofereixen als alumnes de l’escola a través de l’AFA.

Membres: ALICIA RODRIGO / ANA YARZA / GEMMA MIÑANA / CRISTINA COMELLA / NÚRIA PUJOL / SILVIA CLAVERA / VICTORIA PESSOLANI

correu electrònic: extraescolars.ampa@baldirireixac.org

Més informació
image

GÈNERE I DRETS DELS INFANTS

La comissió de gènere i drets dels infants organitza activitats educatives i xerrades tant per alumnes com per pares al voltant de la igualtat de gènere i drets dels infants. Es tracta de:

– generar consciència de la igualtat de gènere amb la intenció d’eliminar qualsevol estigma i discriminació existent per aquest motiu.

– incentivar la participació de les famílies al projecte “Una escola amb drets” que UNICEF està duent a terme a la nostra escola.

Membres:  MÒNICA SALTOR / CRISTIAN CALAFAT / YASMIN PARICIO

correu electrònic: coeducacio.ampa@baldirireixac.org

image

COMUNICACIÓ / LLOC WEB

És la comissió encarregada de renovar i mantenir el lloc web de l’AFA i de l’escola (en col·laboració amb la direcció i el professorat). Gestiona la comunicació amb els  socis de l’AFA.

Membres: BET BAILLE / SÍLVIA CLAVERA / ALICIA RODRIGO / MARIA LUNA

correu electrònic: comunicacio.ampa@baldirireixac.org

image

FESTES

La comissió de festes s’encarrega d’organitzar les festes dels pares a l’escola. Carmanyolades  (Nadal i estiu) i paella. A més a més col·labora amb l’escola per a l’organització de festes dels nens durant el curs (carnestoltes, sant jorid, final de curs, etc.)

Membres: EVA MOLERO / DAN CROSAS / SILVIA CLAVERA / PERE PRATS / CÉSAR VILLEGAS / MARI CARME SECANELL / CAROL LUNA / MONTSE CORTS

correu electrònic: festes.ampa@baldirireixac.org

image

 COLLA GEGANTERA

La comissió de la colla gegantera té com a objectiu dinamitzar les sortides dels gegants de l’escola, principalment a la cercavila de Santa Eulàlia, així com fer partíceps al gegant (Baldiró/ona) i capgrossos en els dies festius de l’Escola. Per això ens hem unit amb la Batucargol (grup de percussió de l’escola Turó de Cargol) per acompanyar als nostres gegants!

Membres: DAN CROSAS / SÍLVIA CLAVERA

image

AGENDA ESCOLAR

La comissió d’agenda escolar és l’encarregada de coordinar-se amb la resta d’escoles de Gràcia per a l’elaboració de l’agenda que faran servir els alumnes de totes les escoles entre 3er i 6è. S’escull un tema que es tracta durant tot el curs i il·lustra l’agenda que es fa servir el curs següent.

Membres: MÒNICA SALTOR

image

COMISSIÓ D’HORT

La comissió d’hort vol incentivar una mica més la utilització de l’espai de l’Escola dedicat a l’hort, tant dins de l’horari lectiu, com apropar-lo a les families fent-les partíceps.

Membres: SERGIO HERRERA I MARÍA LAPLANA.

image

CASALS

Es la comissió encarregada de gestionar la relació amb l’empresa organitzadora del Casal i fer-ne un seguiment.

Membres:  NÚRIA PUJOL / BET BAILLE