Menjador


Des de fa uns anys, l’opció triada pels pares i mares de l’escola ha estat tenir un servei de menjador que ofereixi als nostres fills un menú elaborat diàriament a la cuina de l’escola, utilitzant productes ecològics. Aquest servei l’està duent a terme l’empresa SEREDUCA, si voleu conèixer com treballen, quin tipus d’alimentació ofereixen i com organitzen el menjador, feu un cop d’ull a la seva proposta, que us deixem enllaçada a continuació:

Projecte especific Baldiri Reixac

Si teniu algun dubte o voleu fer-los algun comentari, podeu escriure a la comissió de menjador de l’AMPA al correu electrònic menjador.ampa@baldirireixac.org o parlar amb la coordinadora del menjador de 9 a 10 del matí, a l’escola, un cop els alumnes ja han començat les classes.

Cada inici de mes, l’empresa envia a l’AMPA el menú corresponent, afegint-hi suggeriments per ajudar a planificar sopars que, juntament amb els dinars de l’escola, assegurin una alimentació completa i equilibrada. A continuació trobareu el corresponent a aquest mes:

<PREUS I INFORMACIÓ PRÀCTICA

cuota mensual

menú esporàdic

juny i setembre

d’octubre a maig
61,00 €

122,00 €

6,80 €

El servei es cobrarà per domiciliació bancària. Els rebuts es giren entre el dia 1 i el dia 5 de cada mes, és important tenir-ho en compte per no generar devolucions, ja que les despeses bancàries que suporta l’AMPA en aquests casos són molt importats. Si preveieu que algun mes no podreu afrontar el rebut en aquestes dates, siusplau, poseu-vos en contacte amb l’AMPA escrivint a ampa@baldirireixac.org o trucant al 932848484. Moltes gràcies! Entre tots millorem la gestió.

En el cas dels alumnes que es quedin a dinar esporàdicament, caldrà avisar a la coordinadora del menjador al matí. El servei es cobrarà per domiciliació bancària a mes vençut.

Si voleu, podeu fer un cop d’ull a la normativa econòmica de l’AMPA pel que fa el servei de menjador: Normativa econòmica AMPA

Pel que fa les beques menjador,  el termini de sol·licitud per aquest curs ja ha finalitzat. El proper mes de juny s’obrirà el termini per sol·licitar les corresponents al curs 2017/2018. Quan s’obri la convocatòria posarem els formularis de sol·licitud a la vostra disposició.

Menú menjador

Consulteu el menú del menjador d’aquest mes d’maig

Veure menú