Menjador


image
Projecte especific Baldiri Reixac

Menú menjador

Consulteu el menú del menjador

d’aquest mes de març

Veure menú

Des de fa uns anys, l’opció triada pels pares i mares de l’escola ha estat tenir un servei de menjador que ofereixi als nostres fills un menú elaborat diàriament a la cuina de l’escola, utilitzant productes ecològics. Aquest servei l’està duent a terme l’empresa SEREDUCA, si voleu conèixer com treballen, quin tipus d’alimentació ofereixen i com organitzen el menjador, feu un cop d’ull al document Projecte Específic Baldiri Reixac.

Si teniu algun dubte o voleu fer-los algun comentari, podeu escriure a la comissió de menjador de l’AFA al correu electrònic menjador.ampa@baldirireixac.org o parlar amb la coordinadora del menjador de 9 a 10 del matí, a l’escola, un cop els alumnes ja han començat les classes.

Cada inici de mes, l’empresa envia a l’AFA el menú corresponent, afegint-hi suggeriments per ajudar a planificar sopars que, juntament amb els dinars de l’escola, assegurin una alimentació completa i equilibrada.

PREUS I INFORMACIÓ PRÀCTICA


CUOTA MENSUAL

  • juny i setembre: 61,00 €
  • d’octubre a maig: 122,00 €

MENÚ ESPORÀDIC

  • tot el curs: 6,80 €

En el cas dels alumnes que es quedin a dinar esporàdicament, caldrà avisar a la coordinadora del menjador al matí. El servei es cobrarà per domiciliació bancària a mes vençut.El servei es cobrarà per domiciliació bancària. Els rebuts es giren entre el dia 1 i el dia 5 de cada mes, és important tenir-ho en compte per no generar devolucions, ja que les despeses bancàries que suporta l’AMPA en aquests casos són molt importats. Si preveieu que algun mes no podreu afrontar el rebut en aquestes dates, siusplau, poseu-vos en contacte amb l’AMPA escrivint a ampa@baldirireixac.org o trucant al 932848484. Moltes gràcies! Entre tots millorem la gestió.

Si voleu, podeu fer un cop d’ull a la normativa econòmica de l’AMPA pel que fa el servei de menjador: Normativa econòmica AMPA*

* LA NORMATIVA S’ACTUALITZARÀ AL COMENÇAMENT DEL PROPER CURS.