Carmanyolada d’estiu!!


16 de juny, darrer divendres de curs

banderoles

Hola a tothom!

S’acosta el final de curs i, com cada any, el darrer divendres del curs celebrem la carmenyolada d’estiu!!! Així que agafeu agendes i apunteu:
Divendres 16 de juny a partir de les 19:30 Carmanyolada de Final de Curs al Baldiri

Com ja sabeu, es tracta que cada família porteu allò que més us agradi cuinar, el que us quedi més bo o el que us faci menys mandra. Ho posarem en comú i així podrem provar una miqueta de tot. L’AMPA es farà càrrec del vi, el cava i la coca de St. Joan.

A partir de les 19:30 podeu començar a venir. Podreu veure les portes obertes de les extraescolars: Judo, Gimnàstica Rítmica, Expressió Corporal, Skate, Bàsquet i Jocs multiesportius. Hi haurà servei de bar gestionat per l’AMPA.

Amb la bona experiència del dia de la paella hem pensat repetir la distribució de tasques entre tots els assistents, tots col·laborem! :)
Per tant, a l’entrada es repartiran gomets de colors que representaran tasques (muntar taules, repartir begudes, recollir…)

Després soparet boníssim i en acabar sessió de PD (que és com DJ però en català) amb música i ballaruca. Animeu-vos! És un luxe poder desitjar-nos bones vacances a la fresqueta d’estiu del Park Güell!!

Ens trobem el dia 16, i recordeu portar els vostres plats, gots i coberts!