Els follets ens escriuen cartes.


Biblioteca

Hola famílies:

Fa uns dies el follet de la Biblioteca ens va escriure una carta. Vam estar molt contents de llegir-la i vam pensar de respondre-li amb una altra.

La carta que vam rebre és aquí sota…

 

Benvolguts nens i nenes de l’Escola Baldiri Reixac ,

Sóc el follet Faustí i ja fa dies que he vingut a la vostra escola per veure com  participeu i com treballeu.  Estic molt content d’acompanyar-vos en la vostra tasca d’aprendre moltes coses interessants  i m’agrada molt que investigueu, i que cerqueu informació de tot allò que us sigui necessari per treballar.

També m’agrada molt llegir a mi!!!!  Ja estic esperant que em recomaneu els contes que més us estan agradant i que m’expliqueu moltes coses sobre el  que esteu descobrint del nostre món, de l’Univers, del fons marí o dels dinosaures. Demaneu ajut a les vostres mestres que de ben segur sabran donar-vos un cop de mà i jo mateix, junt amb el Follet Fermí,   us ajudarem sempre que ens necessiteu.

Una forta abraçada de follet sota un bolet,

 

FAUSTÍ