ESCOLA DE PARES I MARES el pròxim 1 de febrer


Com funciona el cervell dels nostres fills i filles i estratègies per cultivar-lo
escolapares3

escolapares4Seguint amb la iniciativa del curs passat de l’Escola de Pares us plantegem una nova xerrada, aquest cop conduida per la nostra especialista d’educació especial, Mercè Sesé.

La Mercè ens proposa un viatge apassionant per conèixer com funciona EL CERVELL dels nostres fills i filles – i el nostre també!-. Podrem reconèixer com aprèn i què li va bé per cultivar-se, desenvolupar-se i madurar – i al nostre també! -.

És un tema llarg i profund, però el podrem anar descobrint a poc a poc i per capes.

Segur ens encantarà i ens ajudarà en la difícil tasca, però alhora meravellosa, d’educar als nostres fills!!!!

escolapares5

La xerrada tindrà una durada d’aproximadament 1h i 15 min. Serà el pròxim dimecres 1 de febrer a les 16:45h, a la sala polivalent.

Oferirem acollida gratuita per a tots els nens dels pares que assisteixin a la reunió. Per a un bon funcionament del servei ens haurieu d’avisar si necessiteu acollida un parell de dies abans.

Per altre banda ens aniria bé que ens confirmeu la vostra assistència ja que així la sessió es podrà preparar més a mida de les edats dels vostres fills i filles. En el mail ens haurieu d’indicar quina és la seva edat i també si necessiteu acollida. Podeu escriure a comunicacio.ampa@baldirireixac.org.

Serà un trobada més que interessant!!

Us hi esperem!

escolapares9