Jornada internacional de Mèxic al Baldiri


Un dinar molt especial
IMG-20160318-WA0018

Els nens i nenes de l’escola ja sabien  que avui era un dia diferent, i  treien el cap intrigats per la finestra del menjador. Feia dies que els monitors els hi parlaven sobre Mèxic i els seus costums.

Els primers a arribar han estat els més petits, els hi ha agradat molt veure les banderoles petites punxades als kiwis a les taules de 1r i 2n, i els hi ha encantat l’ ambient  festiu que s’hi respirava, veient un monitor amb barret  mexicà i bigoti.

En semicercle, s’han assegut a terra per escoltar la llegenda Maia de Cocoy (Lluerna o cuca de llum), i els ha agradat molt.

Poc a poc han arribat la resta de cursos i, molt contents amb la decoració, i els monitors  disfressats i parlant amb un excel.lent accent mexicà,  ha començat la festa.
El dinar ha sigut molt entretingut, s’ha  parlat  dels aliments típics de Mèxic, i s’ha explicat que els natxos estan fets de blat de moro, que és el cereal típic del país, les fajitas estan fetes de blat, i el guacamole d’ alvocat…que fos verd i amb aquesta textura els ha frenat una mica, tot i que després l’han tastat.

La part més divertida ha estat fer-se ells sols la fajita, enrotllant-la, una bona manera de menjar més enciam.

Bé, i els postres un èxit assegurat…..plàtan amb xocolata!

Moltes gràcies a tot l’equip de monitors i monitores per tota aquesta feina tan ben feta. Ha estat un èxit total.

Bones vacances de Setmana Santa a tothom.