Pla del Joc a l’espai públic


 

Des de l’Ajuntament de Barcelona i amb el suport  de l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona s’està elaborant de forma transversal i participada el Pla del Joc a l’espai públic a la ciutat de Barcelona amb horitzó 2030.

 

Per primera vegada la ciutat de Barcelona es planteja fer política pública en relació al Dret al joc un dret reconegut per Nacions Unides tan important com el dret a l’educació, a la salut o a l’alimentació. És un moment únic en el que ens agradaria molt comptar amb la vostra participació.

 

Us convidem a participar a les sessions temàtiques que es realitzaran tots els dimarts del més d’octubre de 17:00h a 19:00h a la Fàbrica del Sol

 

Les sessions previstes són les següents:

–        16 d’octubre: Com potenciar la diversitat cultural als espais de joc.

–        23 d’octubre Com estimular el joc a l’aire lliure i la seva importància social,  en el marc d’una ciutat educadora

–        30 d’octubre: Com potenciar la convivència i enriquir la vida comunitària al voltant del joc.

 

Les sessions tindran dues parts. Una primera part de contextualització dels elements bàsics a tenir en compte per centrar el marc del debat. Una segona part de reflexió i taller creatiu per elaborar propostes en aquell àmbit.

 

Les sessions son obertes a la ciutadania que està convidada a participar juntament amb tots els agents socials, entitats professionals referents en l’àmbit i tècnics municipals de les àrees i de districtes vinculats en les diferents temàtiques.

image003

 

Paral·lelament a les sessions temàtiques, a partir del més d’octubre, s’obrirà al Decidim Barcelona un espai de participació on-line per a poder fer aportacions.

Esperem que la proposta sigui del vostre interès.  Hi ha places limitades i en cas que pugueu assistir us demanem que confirmeu assistència a froma@bcn.cat  Indiqueu el vostre nom i cognoms, en cas de formar part d’alguna entitat, indiqueu el nom de l’entitat i també ens comuniqueu a quines sessions esteu interessats en participar. Si necessiteu servei d’acollida per infants ens ho feu saber i en cas que hi hagi demanda el servei estarà obert.

 

Si voleu tenir més informació podeu accedir a http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/ca/que-fem-i-per-que/espai-public-de-qualitat/barcelona-dona-molt-de-joc o  a http://institutinfancia.cat/projectes/ciutatjugable/

 

Fàbrica del Sol

Adreça: Pg. Salvat Papasseit, 1
Per arribar-hi: Metro: Barceloneta (L4) o Ciutadella | Vila Olímpica (L4); Bus: D20, V21, V27, 45, 59 i 92; TRAM Besòs: Ciutadella | Vila Olímpica (T4); Pàrquing de bicicletes i Bicing