PRESENTACIÓ DE L’AMPA I PRIMERA ASSEMBLEA DEL CURS


DIMECRES 28 DE SETEMBRE
logoAMPA

Benvolguts pares, mares, tutors i tutores dels alumnes de l’escola Baldiri Reixac, amb aquesta carta us volem recordar que a finals del curs passat es va constituir una nova Junta de l’AMPA de l’escola que ha quedat formada per:

  • Presidenta: Mònica Saltor
  • Vicepresidenta: Maria Carrasco
  • Secretària: Bet Baille
  • Tresorera: Rosalia Pascual

La nostra principal prioritat és l’educació dels nostres fills i filles i col·laborar amb l’equip directiu del centre. La tasca de l’AMPA ha de servir per ampliar i millorar l’oferta formativa dels nens i nenes de l’escola, donar assistència a les famílies i crear lligams interpersonals. La nostra escola és petita, familiar i del barri, de ben segur que entre tots la farem més nostra, la clau està en participar en aquest projecte que és de tots!

La participació a l’AMPA és voluntària, i per això us animem a tots no sols a associar-vos-hi, sinó també a participar en festes, comissions, xerrades…segur que trobareu alguna activitat que pel contingut, la temporalitat o l’especialitat servirà per aportar-vos i aportar-nos algun tipus de benefici.

De moment formem part de l’AMPA un grup de pares i mares compromesos amb la nostra comunitat educativa, som part de l’engranatge de l’educació i la socialització dels nostres fills i filles. Estem organitzats en diferents comissions (menjador, extraescolars, coeducació – gènere i drets dels infants, festes, colla gegantera, llibres, hort, casal d’estiu, comunicació, agenda escolar, acollida…) i totes elles necessiten gent per poder realitzar els projectes i les fites que s’han proposat.

A l’AMPA volem que totes les persones aportin la seva opinió i les seves idees per millorar, si esteu interessats en formar-ne part o si us voleu posar a disposició de l’AMPA per participar-hi ocasionalment, escriviu-nos si us plau a comunicacio.ampa@baldirireixac.org

Amb la il·lusió i la col·laboració de tots segur que podem gaudir encara més d’aquesta tasca tant apassionant de ser pares i educadors.

Us esperem a la propera assemblea de l’AMPA del dia 28 de setembre de 2016 a les 16.45H.(adjuntem l’ordre del dia).

El servei d’acollida serà gratuït previ avís (dos dies abans de l’assemblea).

Moltes gràcies!!!

La Junta de l’AMPA