Reunió amb els responsables del servei de menjador


naturalcuina

El passat dimecres dia 8 d’octubre ha tingut lloc la reunió informativa per part dels responsables del servei de menjador a l’escola. L’objectiu és conèixer millor com funciona tant el menjador com les activitats que es duen a terme durant l’estona no lectiva que els nostres fills estan a l’escola, abans i després de dinar.

L’empresa 9Natural Cuina(Serduca) ens explica que és una cuina ecològica de proximitat i temporada. Es comenten els productes ecològics així com la introducció de productes com la proteïna vegetal, la polenta i la cúrcuma. Els pares assistents a la reunió estan interessats en el pa ecològic i l’arròs ecològic que, segons l’empresa, aviat tindrem.

L’Azahara, coordinadora del servei de menjador, explica el funcionament del menjador dia a dia. La temàtica d’aquest curs és el circ. S’organitzen tallers de participació voluntària al voltant del tema. Es comenta que els dimecres és el dia sense pilota, dia on es fan activitats relacionades amb la música. Es parla de les activitats que es proposen com a patis dinamitzats i la migdiada de P3.

En aquest moment es troba a faltar la presència dels monitors,  sobretot pels pares/mares de P3. Es comenta que es convoquin als monitors per la reunió del dia 11 Assemblea General de l’ AMPA.

Respecte a la migdiada de P3 es comenta que els nens dormen bastant bé, la direcció de l’escola ho ratifica. Abans de dormir,  fan una mica de relaxació com explicar un conte, posar música tranquil·la…tot i això  no s’obliga a dormir a cap nen. En cas que els monitors considerin que hi ha nens que poden baixar al pati enlloc de dormir, demanaran autorització als pares per canviar la migdiada per una estona de joc al pati.

Els informes del menjador de P3 són diaris i els informes de P4 son mensuals el primer trimestre i trimestrals a partir del segon trimestre. Es pregunta com mengen els nens, l’Azahara comenta que intenta siguin autònoms però que els ganivets s’introdueixen a partir de P5.
Com a últims temes es comenta la possibilitat de tornar a crear hàbits de ‘neteja de dents’ abans de començar les classes de la tarda. L’ Azahara comenta que és complicat que els nens deixin de intercanviar raspalls de dents però que es pot intentar de nou.