Sant Jordi 2016


XOCOLATADA I FIRA DEL LLIBRE DE SEGONA MÀ AL BALDIRI
Il·lustració de Subi i Anna

*  Il·lustració de Subi i Anna

 

Benvolgudes famílies, mestres, nenes i nens,

Un any més tenim ben a prop l’esperada Diada de Sant Jordi i un cop més tenim l’oportunitat de celebrar-la plegats.

Per tal de continuar ensenyant a les nostres filles i fills l’ amor pels llibres ¿què us sembla tornar a muntar al pati de l’ escola una fira del llibre de segona mà?

És ben fàcil, segur que tots tenim a casa un llibre o un conte que ja hem llegit i rellegit un munt de vegades i que continua estant en bon estat però reposa ben avorrit en un prestatge. Doncs bé, que cada nena i cada nen el porti a l’escola (un o tants com vulgueu). A canvi, a la secretaria de l’ AMPA, us donaran 1 o màxim 2 vals per a comprar-ne d’altres. Us recordem l’horari de la secretaria de l’AMPA: els dilluns, dimecres i dijous de 8:30 a 12:00 i dimarts i divendres de 15:00 a 17:00 (correu electrònic: ampa@baldirireixac.org, telèfon: 932848484).

El dia de Sant Jordi, a 2/4 de cinc de la tarda, els alumnes de 6è ja s’ocuparan de col·locar-los perquè llueixin a les taules al pati i a més a més ens oferiran begudes fresques i paradeta de collarets.

Els llibres s’intercanviaran pels vals o bé els comprem a 1€ o 2€. El total recollit serà en benefici de les nenes i nens de 6è, per les activitats que preparen per al seu comiat de l’escola.

Bé, doncs a buscar llibres i contes, i que els nostres fills i filles els entreguin al despatx de l’AMPA dient que són per la fira de Sant Jordi.

Aprofitem per informar-vos també que a la tarda, també a partir de 2/4 de cinc, tindrem la ja tradicional xocolatada per berenar!! Fem una crida a totes les famílies per venir a donar un cop de mà a partir de les 16h a preparar i repartir xocolata!

Gràcies per la col·laboració, i bon Sant Jordi a tothom!!