Tallers a l’espai de migdia


Dies de pluja i dies de sol, una primavera ben aprofitada al Baldiri

La primavera ens acompanya, i els dies de pluja es combinen amb la calor que ja arriba, mireu com gaudim el temps desprès de dinar al Baldiri!

Tallers INFANTIL “Cavallers i princeses”: P4 i P5 han aprofitat aquests dies de pluja per a realitzar una sèrie de representacions teatrals amb titelles. A més, se’ls ha possibilitat un conjunt de disfresses a fi de gaudir una estona del joc simbòlic i, més tard, se’ls ha explicat una història que ells mateixos han hagut de representar. Com el resultat obtingut ha estat tot un èxit, les monitores han estat treballant la llegenda de Sant Jordi, utilitzant figuretes de Playmobil. Per mitjà de la interacció grupal s’ha anat preguntant què en sabien sobre la llegenda, què sabien sobre el dia de Sant Jordi i què podien dir dels cavallers i les princeses…  S’ha cantat la següent cançó: “Sant Jordi era un home, un home molt valent, amb la seva llarga espasa, va matar al drac dolent. Hi havia una princesa, que vivia en un castell, amb les seves llargues trenes va salvar al cavaller”.

Tallers CICLE INICIAL “Un mar de reciclatge”: Abans de començar a treballar Sant Jordi, es va plantejar una activitat elaborada amb material reciclat: taps de plàstic, per a conscienciar als nens i nenes sobre el principi de sostenibilitat. Van participar entusiasmats!!
Tallers CICLE MITJÀ “Reviu la llegenda”: Una llegenda cal ser narrada abans de ser il·lustrada, és per això que, els nostres alumnes de 3r i 4t han anat escoltant la llegenda de Sant Jordi, mentre l’han anat refent gràficament. Dibuixada i acolorida, han anat resumint el contingut de la història (vinyeta a vinyeta) fins que, finalment, s’ha llegit conjuntament.
Tallers CICLE SUPERIOR “Un punt de lectura”: Seguint la tradició del llibre, com un dels obsequis tradicionals en el dia de Sant Jordi, els nostres nens i nenes de 5è, 6è i d’altres cursos que han volgut col·laborar, s’han avançat a la festivitat i han estat personalitzant uns fantàstics punts de llibre. Aquí en teniu dos exemplars!
MOLTES GRÀCIES A TOT L’EQUIP DE MONITORS!