Comissions


image

MENJADOR

La comissió de menjador fa un seguiment de la relació amb l’empresa que presta el servei de menjador a l’escola, està atenta a les incidències que hi pugui haver tant amb els menús com amb els monitors de menjadors. Revisa menús i  rep i canalitza els comentaris i opinions dels pares i de l’escola.

Membres:  Laura Sancho / Roser Hernández / Elisenda Andreu / Marina Tutusaus / Ada Rodríguez

correu electrònic: menjador.ampa@baldirireixac.org

Més informació
image

EXTRAESCOLARS

La comissió d’extraescolars és l’encarregada d’organitzar i fer el seguiment de les activitats extraescolars que s’ofereixen als alumnes de l’escola a través de l’AFA.

Membres: Monica Farguell / Natàlia Garriga / Núria Pujol / Leentje Michiels / Alícia Rodrigo / Montse Sabrià

correu electrònic: extraescolars.ampa@baldirireixac.org

Més informació
image

COEDUCACIÓ, GÈNERE i DRETS DELS INFANTS

Organitzem xerrades, gimcanes, exposicions i d’altres activitats que volen incentivar mirades crítiques al món que ens envolta. Conjuntament amb l’escola, les famílies i els infants, posem en valor comportaments igualitaris, respectuosos amb la diversitat i amb els drets fonamentals dels nostres infants.

 

Membres: Jacques Riviere / Glòria Sabat / Christoph Kirsch / Victoria Pessolani / Yasmine Paricio / Miquel Àngel Leiva / Noemí Castro / Marta Molas.

correu electrònic: coeducacio.ampa@baldirireixac.org

image
image

FESTES

La Comissió de festes s’encarrega d’organitzar les festes de les mares i pares de l’escola: la Carmayolada d’estiu i hivern, la paella popular, Santa Eulàlia o d’altres ; i també festes en col·laboració amb l’escola com el Carnestoltes, Sant Jordi,  o el Final de curs.

A l’actualitat, i a raó de la pandèmia global de Coronavirus, aquesta comissió està parada i repensant la seva activitat.

Montse Corts / Pere Prats / César Villegas / Mireia Acosta / Karina Casillas / Laura de Pedro / Enric Carreras

correu electrònic: festes.ampa@baldirireixac.org

image

COMUNICACIÓ / LLOC WEB

És la comissió encarregada de renovar i mantenir el lloc web de l’AFA i de l’escola (en col·laboració amb la direcció i el professorat). Gestiona la comunicació amb els  socis de l’AFA.

Membres: SÍLVIA CLAVERA / MARIA LUNA / ENRIC CARRERAS / MARTA MOLAS / Mònica Farguell

correu electrònic: comunicacio.ampa@baldirireixac.org

image

CASALS

Es la comissió encarregada de gestionar la relació amb les empreses organitzadores dels casals d’estiu i de setembre. Fa un seguiment de la feina de les empreses i vetlla perquè les famílies estiguin informades dels continguts dels casals i dels terminis d’inscripcions. Anualment, també organitza un cap de setmana de colònies pensat pels nens i nenes de tots els cursos.

Membres: Bet Baille / Lucia Calvo / Mònica Farguell

correu electrònic: casal.ampa@baldirireixac.org

image

BIBLIOTECA / BIBLIOPATI

Nascuda al 2020, de la necessitat de generar un projecte de biblioteca al pati de l’escola. La comissió vetlla per oferir una bibliopati de qualitat cercant nous llibres educatius i lúdics amb perspectiva inclusiva, integradora, multicultural i coeducacora.

Membres: Iliana / NOEMÍ CASTRO

 

image

COMISSIÓ ECONÒMICA

La comissió econòmica va néixer l’any 2019 per la necessitat de fer una supervisió de la comptabilitat de l’AFA i donar suport a la secretaria de l’escola.

Membres: Adriana / Bet Baille / Mariona Claveria / Miquel Àngel Leiva