Menjador


image
PROTOCOL DE MESURES DE l’ESPAI MIGDIA PER LA COVID 19

Menús disponibles GENER

Baldiri i Reixac  Juny 2021 Menú general

Menú halal

descarregar

Menú vegeterià

descarregar

Menú no carn

descarregar

Des de fa uns anys, l’opció triada pels pares i mares de l’escola ha estat tenir un servei de menjador que ofereixi als nostres fills un menú elaborat diàriament a la cuina de l’escola, utilitzant productes ecològics. Aquest servei l’està duent a terme l’empresa SEREDUCA. Podeu donar un cop d’ull al document PROTOCOL DE MESURES DE l’ESPAI MIGDIA PER LA COVID 19 per saber quina és l’organització del menjador en el context del Covid-19

Si teniu algun dubte o voleu fer-los algun comentari, podeu escriure a la comissió de menjador de l’AFA al correu electrònic menjador.ampa@baldirireixac.org.

Les eventuals comunicacions diàries amb la Tere, la coordinadora de menjador, que podiem tenir amb ella a primera hora, han estat substituides per una comunicació telemàtica via mail, per tant podeu contactar amb ella via mail a menjadorbaldiri@sereduca.com ja que no us pot atendre presencialment a l’escola a causa de les mesures de seguretat vigents. Revisarà els correus cada dia entre les 8:00 i les 10:00, per tal de poder gestionar el dia a dia del menjador.

Cada inici de mes, l’empresa envia a l’AFA el menú corresponent, afegint-hi suggeriments per ajudar a planificar sopars que, juntament amb els dinars de l’escola, assegurin una alimentació completa i equilibrada.

PREUS I INFORMACIÓ PRÀCTICA


CUOTA MENSUAL

  • juny i setembre: 56,30 €
  • d’octubre a maig: 126,00 €

MENÚ ESPORÀDIC

  • tot el curs: 6,93 €

En el cas dels alumnes que es quedin a dinar esporàdicament, caldrà avisar a la coordinadora del menjador al matí. El servei es cobrarà per domiciliació bancària a mes vençut.El servei es cobrarà per domiciliació bancària. Els rebuts es giren entre el dia 1 i el dia 5 de cada mes, és important tenir-ho en compte per no generar devolucions, ja que les despeses bancàries que suporta l’AMPA en aquests casos són molt importats. Si preveieu que algun mes no podreu afrontar el rebut en aquestes dates, siusplau, poseu-vos en contacte amb l’AMPA escrivint a ampa@baldirireixac.org o trucant al 932848484. Moltes gràcies! Entre tots millorem la gestió.

Si voleu, podeu fer un cop d’ull a la normativa econòmica de l’AMPA pel que fa el servei de menjador: Normativa econòmica AMPA*

* LA NORMATIVA S’ACTUALITZARÀ AL COMENÇAMENT DEL PROPER CURS.