Comissions


image

MENJADOR

La comissió de menjador fa un seguiment de la relació amb l’empresa que presta el servei de menjador a l’escola, està atenta a les incidències que hi pugui haver tant amb els menús com amb els monitors de menjadors. Revisa menús i  rep i canalitza els comentaris i opinions dels pares i de l’escola.

Membres:  MAITE ACED / MARIA CARRASCO

correu electrònic: menjador.ampa@baldirireixac.org

Més informació
image

EXTRAESCOLARS

La comissió d’extraescolars és l’encarregada d’organitzar i fer el seguiment de les activitats extraescolars que s’ofereixen als alumnes de l’escola a través de l’AFA.

Membres: ALICIA RODRIGO / ANA YARZA / GEMMA MIÑANA /  NÚRIA PUJOL / SILVIA CLAVERA / VICTORIA PESSOLANI / MONTSE SABRIÀ

correu electrònic: extraescolars.ampa@baldirireixac.org

Més informació
image

COEDUCACIÓ, GÈNERE i DRETS DELS INFANTS

La comissió de gènere i drets dels infants organitza activitats educatives i xerrades tant per alumnes com per pares al voltant de la igualtat de gènere i drets dels infants. Es tracta de:

– generar consciència de la igualtat de gènere amb la intenció d’eliminar qualsevol estigma i discriminació existent per aquest motiu.

– incentivar la participació de les famílies al projecte “Una escola amb drets” que UNICEF està duent a terme a la nostra escola.

Membres: Jaques Riviere / Agustina Santinelli / Glòria Sabat / Christoph Kirsch / Victoria Pessolani / Yasmine Paricio / Miquel Àngel Leiva / Cristhian Calafat / Noemi Castro.

correu electrònic: coeducacio.ampa@baldirireixac.org

image
image

FESTES

La comissió de festes s’encarrega d’organitzar les festes dels pares a l’escola. Carmanyolades  (Nadal i estiu) i paella. A més a més col·labora amb l’escola per a l’organització de festes dels nens durant el curs (carnestoltes, sant jorid, final de curs, etc.)

Membres: DAN CROSAS / SILVIA CLAVERA / PERE PRATS / CÉSAR VILLEGAS / MARI CARME SECANELL / CAROL LUNA / XAVI REIXACH / ENRIC CARRERAS / MIREIA ACOSTA / KARINA CASILLAS / ELOI ROSSINÉS

correu electrònic: festes.ampa@baldirireixac.org

image

COMUNICACIÓ / LLOC WEB

És la comissió encarregada de renovar i mantenir el lloc web de l’AFA i de l’escola (en col·laboració amb la direcció i el professorat). Gestiona la comunicació amb els  socis de l’AFA.

Membres: SÍLVIA CLAVERA / ALICIA RODRIGO / MARIA LUNA / ENRIC CARRERAS / MARTA MOLAS

correu electrònic: comunicacio.ampa@baldirireixac.org

image

CASALS

Es la comissió encarregada de gestionar la relació amb l’empresa organitzadora del Casal i fer-ne un seguiment.

Membres:  NÚRIA PUJOL / BET BAILLE / LUCIA CALVO / GEMMA MIÑANA / MARIA CARRASCO / MÒNICA FARGUELL

image

COMISSIÓ D’HORT

La comissió d’hort vol incentivar una mica més la utilització de l’espai de l’Escola dedicat a l’hort, tant dins de l’horari lectiu, com apropar-lo a les families fent-les partíceps.

Membres: SERGIO HERRERA I MARÍA LAPLANA.

image

 AGENDA ESCOLAR

La comissió d’agenda escolar és l’encarregada de coordinar-se amb la resta d’escoles de Gràcia per a l’elaboració de l’agenda que faran servir els alumnes de totes les escoles entre 3er i 6è. S’escull un tema que es tracta durant tot el curs i il·lustra l’agenda que es fa servir el curs següent.

Membres: MARIA CARRASCO