BIBLIOPATI


img-20161115-wa0003

Aquest curs s’ha iniciat una nova activitat perquè els nens i nenes del Baldiri tinguin una oferta lúdica més àmplia al migdia. És el Bibliopati!

Cada dia, els monitors i monitores del menjador treuen al pati unes capses plenes de llibres per totes les edats, organitzats per edats i marcats amb gomets de colors, com a la biblioteca de l’escola. D’aquesta manera, l’aventura de llegir es suma a les aventures del sorral, del fet i amagar, de la pilota, dels reptes de les ampolles i detotes les altres que formen part del dia a dia desprès de dinar.

La iniciativa ha estat molt ben acollida pels nens, des dels més petits fins al més grans. Un cop acabada l’estona del pati, els encarregats voluntaris recullen els llibre perquè l’endemà estiguin de nou preparats per a una nova sessió de lectura.

Com podreu imaginar, aquestes capses plenes d’històries i relats podrien estar més plenes. Encara hi ha lloc per més dracs peluts, princeses valentes i trapelles, detectius amb lupa i personatges de tota mena. Així que us convidem a omplir-la amb contes i llibres que els nostres fills i filles ja no llegeixen a casa per tal de que els seus companys els puguin descobrir i gaudir.

Nota: podeu portar els llibres per al Bibliopati cada matí i donar-li directament a l’Azahara, coordinadora de menjador, o a la tarda a la Mercè, coordinadora de l’acollida.

A més d’aquesta nova iniciativa i sumant-se a la proposta de l’escola de donar un major impuls a la llengua anglesa, s’ha incorporat a l’equip de menjador un nou monitor de suport que es dedicarà a dinamitzar l’estona del pati amb activitats en anglès. De moment s’està adaptant al ritme del menjador i del pati i interactuant amb els diferents grups i, en pocs dies, els jocs i trucs de màgia que els proposarà seran ‘only in English’.