CARMANYOLADA DE NADAL


18 de desembre al menjador de l'escola
carmenyolada2016

Famíles! Us avancem més informació de la Carmanyolada!

A partir de les 11h tindrem tallers! Podrem aprendre a fer boles de Nadal, fer un tió en miniatura, decorar pinyes o fer portaespelmes de paper. Així que no cal que compreu guarniments de Nadal perquè els farem el dia 18!

Porteu les bicicletes perque hi haurà taller d’anar en bicicleta!

També hi haurà la Batucargol, que ens farà moure el cos i que ens passi una mica el fred. Us sembla bé? Doncs encara n’hi ha més!

Abans de dinar hi haurà servei de barra organitzat per 6è, amb sorteig de panera inclòs, de les que toquen segur!!

Dinarem cap a les 13:30 i com cada any, es tracta de que cada família porti alguna cosa per menjar (el que faci millor, el que li agradi més o l’últim experiment culinari que hagi fet…), ho posarem tot en comú i així podrem tastar una mica de tot. Els plats, coberts i gots cada família porta els seus. L’AMPA convidarà a vi, cava i torrons. Després de dinar farem l’intercanvi de joguines, recordeu que cada nena o nen que hi vulgui participar ha de portar una joguina embolicada indicant a l’embolcall la franja d’edat adient.

 

kidsandus

Per a que els pares i mares podem fer el cafè com cal, vindran la gent de Kids’n’Us i explicaran un conte (en anglès of course) apte per a tots els públics.

Veniu a veure les aventures d’en Duster, un dels elfs del Pare Noel, i descobrireu els invents que ha creat per ajudar-lo a repartir totes les joguines entre els més petits.

Esperem que us agradi el programa, havíem pensat de fer una llista de reproducció de Nadales que us facin gràcia, del vostre país o d’altres, per a que vagi sonant… si teniu idees envieu-les a festes.ampa@baldirireixac.org.

Per acabar el dia, i dins dels actes de la Xarxa Educativa en Suport a les Persones Refugiades, en la qual l’escola hi participa, farem una encesa d’espelmes al pati de l’escola per expresar els nostres desitjos tots junts.

Ah! I si heu estat obedients i teniu la casa plena de pinyes, taps de vi o capsetes, a partir del dilluns 12 trobareu unes caixes al vestíbul per deixar-ho.

Això és tot de moment, recordeu que ens aniran molt bé mans per muntar les taules, i potser ajudar en algun taller!

Serà un gran dia! Us esperem!!!