CARMANYOLADA DIA 20 DE DESEMBRE


Vine a disfrutar dels tallers i activitats del matí!!

Baldiri

Famílies, 

ja s’acosta el dia 20 de desembre, el dia de la GRAN CARMANYOLADA.

Des de la comissió de festes us volem engrescar a que hi participeu. Volem que esdevingui un dia festiu, combinant activitats per als nens i nenes de totes les edats acompanyats de les seves famílies com l’estona de l’àpat i dels petits obsequis.

Us fem un petit recordatori d’aquestes activitats com de la necessitat que tenim de la vostra col·laboració, tant en l’organització i desenvolupament de la jornada com de materials que ens calen per a poder realitzar els tallers.

 11h          IOGA – gimnàs

11:30h     TALLERS de nens:

                        Bicis. Es dinamitzarà un espai perquè els infants vagin amb la seva bicicleta. Segons les edats dels participants tindran diferents graus de dificultat. Es contempla també la iniciació a anar en bicicleta

                        Tió. Farem i personalitzarem petits tions

                        Timbals. Crearem diferents tambors o timbals amb els materials dels que disposem. Pensem en la reutilització i el reciclatge de materials. Ens farem sentir al barri

                        Pintem cares!. Ens caracteritzarem i maquillarem per guarnir-nos

12h          BATUCARGOL: La Batucargol (colla de batucada de l’escola del Turó en la que famílies del Baldiri també hi participen) ens animaran la jornada.

13:30h     CARMANYOLADA: Com cada any, cada família porta un plat per compartir. Cadascú cuina el que li agrada més o el que li queda més bo! L’AMPA convida a la beguda del dinar, a cava i a turrons.

15h  i després…INTERCANVI DE REGALS, per petits i grans! (porteu joguines embolicades amb l’edat a qui va destinada per a fer intercanvi i també “pongos” per als més grans. Us recordem que un “pongo” és allò que teniu per casa i no sabeu què fer-ne)

A més els de estaran venent begudes, a més d’una paradeta de collarets i venta de tiquets per al sorteig d’una panera.

US HI ESPEREM!

——————————————————————————

Materials que ens calen:

Tallers

Materials

Bicis

Bicicletes

Timbals

Capses metàl·liques (tipus llet en pols, nesquik, pots de llàpissos, capses de galetes…..), pots de plàstic (tipus galetes salades, de cola-cao…..)

Tió

Taps de suro


Voluntaris que ens calen:

– Per als tallers: timbals / Tió / Pintar cares

– Organitzar espai del dinar

– Dinamitzar espai dels regals i de com repartir-los