Dia internacional al menjador, Alemanya


Guten Appetit!
bretzel

 

Divendres passat va ser un dia molt especial al menjador del Baldiri, ja feia uns dies que els monitors i les monitores  explicàvem als nens i nenes que durant una estoneta viatjarien a un altre país a través del menjar , els contes i una mica de alemany.

Com ja sabeu, ens encanta passar-ho bé, així que per tal d’ambientar la jornada tot l’equip ens vam disfressar, no us perdeu les fotos!

Els primers en arribar van ser  els petits d’infantil, van seure a terra i molt encuriosits van seguir amb molta atenció el conte que explicava l’ Elena: “El flautista d’ Hamelin”.  Un cop a taula, les monitores van presentar el plat: saltxitxes, cogombre, xucrut, puré de patata i brètzel.   En general van menjar bé, no va agradar tant el xucrut, però sí el brètzel.

Els nens i nenes de primària van treballar una mica més, descobrint algunes ciutats alemanyes, aprenent els noms d’allò que  menjaven en alemany, quins esports es practiquen, la situació del país, els costums,  quins colors té la bandera……

Algunes alumnes que coneixen bé l’idioma van cantar cançons en alemany i també vam aprofitar per fer alguna dansa i un joc, el Stadt -Land-Fluss.

Ja tenim ganes del següent dia internacional, quin serà el proper destí?, haurem d’esperar al curs vinent!