VOLEM ACOLLIR


El 18 de febrer ens manifestem en favor de l’acollida de persones refugiades i migrants

volem acollir

Durant el 2016 més de 5.000 persones han mort intentant creuar el mediterrani. 65 millions de persones han hagut de fugir de casa seva degut a la violència. Cada minut, 24 persones han de fugir de casa seva. És, segons ACNUR, la crisis humanitaria més gran des de la segona Guerra Mundial. D’aquí uns anys ens preguntarem perquè no vam fer res per evitar-ho.

Aquest dissabte 18 de febrer tenim una oportunitat: mares, pares, nenes, nens i professorat del Baldiri Reixac ens trobarem amb la resta de membres de la Xarxa Educativa en Suport a les Persones Refugiades, a les 16h a Pau Claris/Gran via, cantonada mar, per a anar a la manifestació en favor de l’acollida de persones refugiades i migrants organitzada per Casa Nostra, Casa Vostra. Anirem a Plaça Universitat i caminarem fins al Passeig Marítim. Aquí pots veure el recorregut.

El Baldiri Reixac participa amb la Xarxa Educativa en Suport a les Persones Refugiades

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, com a membres de la Xarxa Educativa en Suport a les Persones Refugiades, el 10 de desembre,  al Baldiri Reixac vam participar amb la recollida de més de 200 espelmes i a la concentració a Plaça Universitat on es va realitzar l’encesa d’un mosaic d’espelmes i activitats per a visibilitzar la duresa i el patiment que viuen les persones que han de fugir de la seva terra.

Famílies, feu un racó a les vostres agendes i veiem-nos aquest dissabte 18 de febrer a les 16h a Pau Claris/Gran Via per anar junts amb els membres de la Xarxa amb pancartes i banderoles que portem de les escoles, instituts, esplais, de casa, etc.! Omplim el carrer amb el clam del món educatiu!!

Us deixem aquest vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=5kFR3lU-b4I

#ObrimFronteres #UnimEsforços #VolemAcollir #EducacióiRefugi