El Baldiró ens espera al Born!


El dissabte 13 de febrer participen a la rua de gegants i gegantons de Santa Eulàlia

gegants born

Atenció Baldiri!

Estem que no parem!

Per si us va encantar la rua de carnestoltes, o per si us la veu perdre i us han dit que va ser la bomba… Aquí teniu una bona notícia: el dissabte al matí REPETIM!!! :D

Tenim la rúa de gegants i gegantons de Santa Eulàlia on hi participen, com cada any, totes les escoles de la ciutat. El Baldiró-Baldirona, els capsgrossos, Sr.Güell, Sr.Gaudí i les xemeneies, i la Cuca Fera ja són al Mercat del Born esperant a que els passegin per Barcelona.
Com a la rua de Carnestoltes tb desfilarem al ritme de la Batucargol! No us ho podeu perdre!!
https://www.facebook.com/batucargol/

Com a novetat aquest any els gegantons i capgrossos de les escoles estan exposats al Mercat del Born i la cercavila tb té un itinerrai diferent, i més curtet:
Plaça Comercial (Born), carrer Comerç, carrer Princesa, carrer Jaume I, plaça Sant Jaume.

I com que a la tarda hi ha MOSTRA DE BALLS DELS GEGANTONS DE LES COLLES DE COORDINADORA també al Born, des de la comissió de festes hem pensat que podem portar entrepans i fer una “carmanyolada” tots junts al pati del convent de Sant Agustí, els nens i nenes tenen espai per fer l’indi i els pares i mares podem aprofitar per comentar la jugada… :)

La festa comença a les 11h al Born Centre Cultural, tenim mocadors del Baldiri per anar guarnits i podeu portar samarretes de l’escola!
Que es noti que el millor del Park Güell és el Baldiri!!

Animeu-vos! Us esperem a tots i totes!!!