“El príncep i les 7 nanetes” i “El barrufet diferent”


Els de 2n fan dues obres de teatre
IMG-20180612-WA0010
Aquest trimestre, els de 2n ens han ofert dos contes: el primer, inspirat en un de clàssic i el segon adaptat d’un conte dels Barrufets.
2n  EL PRÍNCEP I LES SET NANETES.
Un rei que es  passa el dia mirant-se al mirall per preguntar-li si ell és el més maco de tot el país. Quan el mirall li contesta que el seu fill, el príncep, és més maco que ell, el treu de casa. El príncep coneix les set nanetes i es queda a viure amb elles: els neteja la casa i els preparar el menjar, mentre elles estan treballant a la mina.
Quan el rei se n’assabenta, demana ajuda al seu bruixot per eliminar el príncep. El bruixot prepara una poma vermella enverinada i l’ofereix al príncep. Aquest la mossega i cau  desmaiat a terra.
Quan les nanetes tornen de la mina, se’l troben a terra, el posen dret, li piquen l’esquena i el príncep escup el tros de poma i es cura. Es queda a viure per sempre més amb les set nanetes.
Mentre, el rei decideix no mirar-se més al mirall ja que descobreix que és més divertit jugar que estar pendent de ser el més maco del país.
2n EL BARRUFET DIFERENT
Al poble dels barrufets tot és pau i harmonia i els barrufets són feliços excepte un que es passa el dia amb cara d’avorrit. Els seus companys l’intenten animar de totes les maneres possibles: li regalen coses, li fan bromes bromes, ballen i canten per a ell… però no hi ha manera: ell segueix fent mala cara fins que decideix anar-se’n del poble i fer la volta al món.
El Gran Barrufet li regala un xiulet màgic que, si el bufa ben fort, el tornarà al poble.
El Barrufet Diferent comença el seu viatge fins que es troba amb el bruixot Gargamel. Aquest el fica dins d’un sac,  li pren el xiulet i el bufa. Per tant, apareix al poble dels Barrufets i els persegueix fins que el Gran Barrufet li clava una injecció que el fa tornar bo.
Tots junts decideixen anar a buscar el Barrufet Diferent però, pel camí, el Gargamel es torna una altra vegada dolent. Torna a perseguir els Barrufets i aquests s’amaguen sota terra. Bufen ben fort el xiulet màgic i tornen al seu poble tot deixant el Gargamel amb un pam de nas.
Finalment, el Barrufet Diferent es torna un Barrufet Content i es queda a viure al seu poble per sempre més.

En el següent enllaç trobareu les obres de teatre.