Sortides


Abans de cada sortida es farà arribar un full d’autorització, indicant les dades de l’activitat i demanant la conformitat de les famílies. Per poder realitzar l’activitat, és imprescindible lliurar l’autorització als tutors abans de la sortida i haver fet el pagament en els terminis corresponents.

des, previstes durant tot el curs. Les colònies escolars es paguen a part.

APORTACIONS PER AL PAGAMENT DE SORTIDES I MATERIAL

El pagament es farà en tres terminis:

  • el primer de 1 al 5 d’Agost de 60 euros.
  • el segon de 1 al 11 d’octubre de 100 euros.
  • el tercer del 3 al 14 de febrer 60 euros.

Per facilitar els tràmits de recollida de diners i la planificació familiar de les despeses, si no comuniqueu res en contra, aquests rebuts se us giraran en el mateix nº de compte en que teniu domiciliat el menjador escolar.

Les famílies que no utilitzin el servei de menjador o que no tinguin domiciliat els rebuts caldrà que passin per la secretaria de l’escola per recollir l’ imprès de pagament del banc.

El número de compte de l’escola ES21-3025-0018-9314-0001-8223 de Caixa Enginyers.

COLÒNIES

La proposta de fer colònies escolars sempre ha estat considerada una experiència molt educativa pel nostre alumnat. Valorant els recursos humans de que disposem, amb el panorama de retallades existent, l’escola fa l’esforç de mantenir-les, però per poder fer sostenible la iniciativa proposem realitzar-les a final de cicle (P5, 2n, 4rt i 6è) i en una mateixa casa (excepte 6è) Les activitats que es duran a terme seran diferents i adequades a cada edat.

Per enguany hem triat:

 

-       COLÒNIES a EL COLLELL

       P5 el 10 i 11 d’ octubre 2n4t del 9,10,11 d’octubre de 2019.

-    COLÒNIES A LLAFRANC. Casa Albatros. 

        6è: 27,28,29 MAIG del 2020

 

Durant el primer trimestre, es farà un tempteig per saber les famílies interessades en fer colònies. Només es podrà fer aquesta activitat si hi ha apuntat al menys un cinquanta per cent del grup classe.