FESTA DE FINAL DE CURS I CARMANYOLADA


Hi esteu tots conviats!!!
P1190674

FESTA ESCOLAR

El proper dia 19 de juny s’acaba el curs i, com ja sabeu, l’escola en col·laboració amb l’AMPA fa una festa de final de curs.

El programa de la festa és el següent:

9:15-10:00: Cercavila amb els gegants i capgrossos de l’escola.
10:00-11:00: 3er,4art,5è i 6è participaran a la “Festa de les bombolles” al pati de l’escola. La resta d’alumnes esmorzaran a la classe.
11:00-12:00: P3, P4 i P5, 1er i 2on participaran a la “Festa de les bombolles” al pati de l’escola. La resta d’alumnes esmorzaran a la classe.
12:00-13:00: Espectacle de circ , per L’escola Quina Gràcia

Indumentària recomanada:

Tant per la “Festa de les bombolles” , es recomana  calçat per evitar que rellisquin. A banda del calçat poden portar banyador o una muda per canviar-se després.

Participació dels pares:

L’activitat “Festa de les bombolles” la durà a terme una empresa externa, portaran el material i organitzaran l’activitat però demanen la col·laboració d’uns quants pares mentre fan l’activitat, tant en el primer torn com en el segon (de 10:00 a 12:00).

També es necessiten pares voluntaris per ajudar a preparar l’esmorzar dels alumnes (a partir de les 8:00), que aquest dia va a càrrec de l’AMPA.

Així doncs, els pares i mares que hi estigueu interessats podeu col·laborar amb l’escola. A partir de les 8:00 es prepararà l’esmorzar, després s’acompanyarà als nens al cercavila i finalment es donarà un cop de mà a l’empresa organitzadora de la “Festa de les bombolles”, omplint recipients amb aigua i abó, ajudant als més petits, vigilant que no hi hagi incidents,etc.

Els pares que participin de la festa (de 8:00 a 12:00) poden quedar-se a dinar a l’escola. Aquells pares que vulguin dinar a l’escola hauran d’avisar a l’AMPA abans del proper dimarts dia 17.

 

parc-guell-at-night-barcelonaCARMANYOLADA

El mateix dia 19 a partir de les 20h es farà un sopar de carmanyola a l’escola. Cada família portarà alguna cosa per menjar, allò que li vingui de gust, el que li surti millor o el que li sigui més fàcil de fer. El menjar que porta cada familia es posa en comú i així tots podem tastar moltes coses diferents. Cada família ha de portar-se plats i coberts. També serà benvinguda la música, podeu portar un llapis de memòria amb les vostres cançons preferides i amenitzar la vetllada.

La carmanyolada s’acabarà a les 24:00 i ha de quedar tot recollit i net. Així doncs, caldrà aixecar-se una mica abans de la sobretaula per deixar-ho tot com si no hagués passat res.

Us hi esperem!!!!!