FESTA DE LA FAPAC, Festa de les Famílies.


Diumenge 21 juny, Parc de la Barceloneta, 10 a 14h
poster-festa-fapac-barcelona
Des de la FAPAC ens conviden a la FESTA DE LA FAPAC, la festa de les famílies, que celebraran el proper diumenge 21 de juny al Parc de la Barceloneta (Barcelona), de 10 a 14h. 
Es tracta d’un gran esdeveniment lúdic i festiu, obert a tothom, amb el qual les AMPA i les famílies d’arreu de Catalunya celebrarem el fi de curs, així com el nostre ferm compromís per a la defensa d’una educació pública, de qualitat i amb igualtat d’oportunitats.
 
Us animem a gaudir d’un matí ple d’activitats a l’aire lliure, esports per a grans i petits, jocs i tallers, espectacles i actuacions musicals en directe, i moltes sorpreses. A més, comptaran amb una Fira d’AMPA amb la presència d’entitats i col·lectius que treballen al nostre costat per reforçar el nostre moviment i la nostra lluita. En el marc d’aquesta festa, es farà el lliurament dels Premis FaPaC que atorguen per tercer any consecutiu a les AMPA, que enguany han estat finalistes, en reconeixement a la seva activitat i als seus valuosos projectes. Podeu consultar més informació i detall del programa al web FESTA DE LA FAPAC.
 
Com a federació que apleguen més de 2.200 AMPA, la FaPaC vol aprofitar aquesta gran trobada per deixar palès el paper clau que tenim les famílíes en l’educació. Ho faran amb un  acte reivindicatiu col·lectiu per reivindicar i deixar volar els nostres desitjos i demandes.  
 
Esperem comptar amb vosaltres!!
 
Us animem a fer-ne difusió al vostre entorn.
A les xarxes socials utilitzem l’etiqueta #festafapac