FESTA DE SANT JORDI


Jocs Florals, danses, contacontes, xocolata i parades de roses i llibres

DSC_0385DSC_0388DSC_0396DSC_0395Infantil 1 Infantil 2 Infantil 3Ahir, 23 d’abril, a l’escola, vam celebrar la diada de Sant Jordi.

Al matí, va haver l’ entrega de premis de narrativa i de poesia. Per cada cicle, hi havien 3 premis de cada categoria i, en algun cas, també van haver accèssits.

Els nens i nenes d’educació infantil, varen encetar el certamen literari: la classe dels dofins amb l’ endevinalla de la rosella, la dels cargols amb el conte “M’agrada jugar”  i la cançó  “El Cavaller Sant Jordi i el drac” , i la classe dels cavalls amb el poema “Abril”  de Miquel Martí i Pol i la cançó “Ja ve la primavera”

A la tarda, un grup de mares, pare i exalumna, van fer la tradicional sessió del Contacontes:

– Als nens i nenes de 4t, 5è i 6è els van presentar un curtmetratge-animació japonès titulat “Origami”, un elogi a la paciència.

-A P3, P4 i P5 “La llegenda de Sant Jordi” representada en un petit teatret d’ombres xineses. Contes mares i pares (22)

– Per a 1r, 2n i 3r, van explicar un conte teatralitzat “La Tocanassos”

Contes mares i pares (26)

Al vestíbul de l’escola hi ha una exposició de treballs realitzats pels nens/es durant el segon trimestre de curs:

 

Els nens i nenes de 6è ens interpreten amb la flauta  “La primavera”

Paradetes de Sant Jordi

 

Recull de les sessions de Contacontes al Baldiri: mare i pare de P3: La Cristina i l’Òscar (il·lustrador de professió),  la mestra jubilada Remei, mare i pare de P4: la Silvia i el Jorge i  mares de 2n, 5è, 3r i 6è: la Mònica, la Conxi, la Rosalia i la Francis amb  l’ ex-alumna Mariona com a narradora.

MOLTES GRÀCIES !!!