Noves incorporacions


2017-10-24-PHOTO-00001352

Hola famílies,

Des de l’escola volem donar la benvinguda a tots els alumnes i mestres, desitjant que el curs d’enguany sigui un curs meravellós i fantàstic.

Aquest any, tenim uns quants mestres nous que s’han incorporat a l’escola. Us els presentem per tal de que els conegueu una mica millor. Com podreu veure, venim de molts llocs diferents.

Començarem per la Directora de l’escola. La Sandra Martí ve d’una escola rural de la zona del Penedès. Aquest curs a part de tenir funcions de directora, fa el SEP i les matemàtiques de sisè.

A infantil fent reforços i d’Educació Especial tenim a la Sara Mogollón de Barcelona. Ve de l’escola Folch i Torres de Badalona.

Des d’ Alacant, ens arriba la Rebeca Monzó i és la tutora de 1r. La Rebeca ha estat en diverses escoles tan a Barcelona com a Badalona.

La Maria Dolors Luengo viu al nostre barri. Ve d’ una escola de Mataró i aquest any és la tutora del 2n.

L’Arantxa Alonso és la tutora de sisè i la coordinadora TIC de l’escola. També ve d’una escola rural i és del Penedès.

La Irene Ceca ve de València i és la tutora del P5. La Irene està substituint a la Carme i la última escola on ha estat és l’escola Tibidabo.

Provinent de Castelló, tenim al Diego Guiñón. La seva última escola ha estat el Turó i, al Baldiri és el tutor de 5è, substituint temporalment a la Cristina.

En l’especialitat d’anglès tenim una menorquina, l’Estíbaliz Rodríguez que està substituint a la Maite. La última escola on va estar és la Vila Olímpica.

I per últim, la Sandra Pino de Sant Climent de Llobregat. La Sandra és la TEI que estarà a P3 i que s’acaba d’incorporar fa poquets dies.

Desitgem que tots i totes tingueu un molt bon curs!