PATRIMONIADORS DEL PARK GÜELL


El Museu d'Història de la ciutat de Barcelona lliura als nois i noies de 6è els carnets de Patrimoniadors

 

3Avui divendres 20 de març a la tarda s’ha fet l’acte institucional de lliurament dels carnets de patrimoniadors i patrimoniadores de la ciutat de Barcelona als alumnes de 6è que, un any més,  han desenvolupat el Projecte  Patrimonia’m amb el suport del MUHBA.

La directora de l’escola ha rebut i ens ha presentat als tres tècnics del Museu: la Teresa Macià, directora del Programa d’activitats del MUHBA;  la Cristina, formadora i coordinadora del professorat implicat en el projecte i el Nil, professor d’història i guia d’alumnes en els itineraris per la ciutat.

Nosaltres els hem explicat com anem desenvolupant el projecte, des del mirador de sobre de la Sala Hipòstila, el banc ondulat de Gaudí,  contemplem la ciutat i ens imaginem com aquesta ha anat creixent amb els pas dels anys. També els hem ofert l’ obra de teatre que la meitat de la classe ha treballat en aquest segon trimestre dins del taller “fem teatre a l’escola”.

Els companys i companyes de 5è han vingut a fer de públic en aquest acte, seran ells i elles qui prendran el relleu al curs vinent.

Aprenem treballant en equip, cercant la informació necessària per confegir tots els fets des de Barcino fins a l’època en que la burgesia cercava llocs per viure millor, com va fer el Comte Güell. En aquest tercer trimestre farem un treball de recerca  sobre la construcció del Park Güell amb l’ajut de la Biblioteca Jaume Fuster.

Recull d’imatges de la darrera sortida:  “Eixample: raó, poder i negoci”  En Nil ens va fer de guia. Va estar genial!!!