ROBÒTICA OCTUBRE – NOVEMBRE


Aprenem a fer robots!

092     Els nens i nenes  més petits de ròbotica han après moltes coses durant aquests dos mesos, treballen conceptes de programació ambMiniland,  BeeBot i donada la capacitat d’aprenentatge ja els hem començat a construir amb LegoWedo. El proper mes de Gener en el qual iniciarem de forma conceptual algunes proves amb ordinadors i programació molt bàsica. Hem hagut d’avançar la temàtica doncs la seva il·lusió i ganes no ens han deixat una altra alternativa.

El grup del més grans han iniciat les tècniques de programació basades en nocions de disseny i programació de video jocs , amb una iniciació en components ( motors, sensors etcc) dins de la dinàmica de treball de Lego Wedo i la plataforma de programació Scrach .Donada la quantitat d’alumnes a la classe sumada a les seves diferents actituds i aptiduts hem creat un altre grup amb un nou monitor utilitzant l´aula de laboratori on també disposen d´ordinadors i així queden dues clases mas ámplies i amb millor qualitat de comunicación pel professorat.

 

Estem molt contents de poder compartir amb vosaltres un petit resum de les activitats realitzades a l’aula. Us recordem que des de la comissió d’extraescolars estem disponibles per qualsevol comentari que vulgueu fer.