Teatre a 2n


El nostre primer cop

Hola família!

Dijous passat ens vam estrenar en el teatre. Quina experiència més maca! Després de molta preparació i assajos vam poder mostrar tot el que havíem après.

Vam fer tres funcions, una dijous passat i altra aquest dimarts per als més petitons de  l’escola.

IMG-20190606-WA0009

EL SECRET DELS COLORS

Les ocelles del planeta Coloraina viuen molt contentes i felices fins que els ocellots negres les espanten i segresten a una d’elles, la petita Turquesa.
Sort que unes nenes de la Terra l’acullen a casa seva i viatgen juntes fins al planeta de la Turquesa.
El ocellots negres tornen i aquesta vegada expliquen què necessiten: saber com s’ho fan les ocelles per tenir un planeta tan bonic i ple de colors.
El secret consisteix en incloure els ingredients essencials d’alegria i bon humor a tot allò que fem a la vida.
Així de senzill; així de divertit!!!
IMG-20190606-WA0017
L’ARBRE DE LES XOCOLATINES
El malvat Gargamel troba la manera de posar mal ambient entre els Barrufets: crea una poció màgica d’on hi surt una olor molt bona amb la qual fa tornar egoista el cor d’un d’ells. Aquest troba unes xocolatines penjades en un arbre màgic.
No les vol compartir amb els altres barrufets i aquests li acaben donant tots els seus tresors a canvi d’una sola xocolatina.
Quan se l’han acabat de menjar, s’adonen que no n’hi havia per tant. Volen recuperar les seves coses i, com que el barrufet egoista no els les vol donar, s’allunyen d’ell.
Molt trist, aquest barrufet s’adona que l’amistat és més important que totes les joguines i les xocolatines del món i trenca l’encanteri.
Els amics valen una fortuna!!!
Ja tenim ganes de repetir! Si voleu veure algunes fotos, feu clic AQUÍ
Fins aviat!