ÚS DE LES TAULETES TÀCTILS PER REALITZAR CURTMETRATGES


curtmetratges coeducació (24)

El passat dissabte 19 de desembre es va celebrar la Jornada per a les famílies del projecte Barcelona Aula Mòbil en el marc de Patis Oberts, es va fer al pati de la nostra escola. Va ser tot un èxit! Van assistir més de 100 pares/mares i nens/nenes.  Van poder conèixer de primera mà el que havien fet els seus fills/ filles  realitzant curtmetratges amb la seva ajuda.

Aquest va estar el resultat… cliqueu CURTMETRATGE EN FAMÍLIA

 

 

 

11-12-2015

Una altra manera de treballar els valors.

Una jornada especialment dedicada a les famílies dels alumnes de 6è perquè són els seus fills i filles que han participar en el projecte Barcelona Aula Mòbil.

Durant la trobada amb les famílies d’altres centres de la ciutat que també han participat, s’explicarà com s’ha dut a terme l’experiència i es mostraran alguns curtmetratges. Es farà un petit taller de gravació audiovisual i els pares/mares estaran guiats pels seus fills/filles, i acompanyats per monitors/-res del projecte.

CURTMETRATGES CREATS AL BALDIRI

13/11/2015

Els i les  alumnes de 6è durant les últimes setmanes han estat fent un projecte anomenat: “ Construïm convivència des de la diversitat” .
Per aquest motiu durant el dia 13/11/2015 han estat gravant els seus curtmetratges amb tauletes digitals. Cada grup es composava d’actors, un director, un ajudant de direcció, un productor, un coordinador de decoració i vestuari i junts han elaborat la sinopsi del seu curt, un guió de rodatge i l’stroyboard.
Amb els curts es treballa la temàtica de la coeducació i de la interculturalitat, i es dona un missatge per integrar aquestes problemàtiques dins de la societat.

Aquesta genial experiència s’ha pogut fer dins el projecte Barcelona Aula Mòbil,  una proposta pionera en l’aplicació de la tecnologia mòbil a la vida ciutadana.