VISITA D’UN AUTOR MOLT ESTIMAT


Signa la seva obra per a adults amb el nom de ploma Pep Albanell i l'obra infantil i juvenil com a Joles Sennell.

Pep Albanell 5è i 6è (22)

L’agenda escolar 2014-15 conté la informació que els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è varem elaborar sobre aquest fabulós escriptor. És per aquest treball fet que aquest autor ha accedit a fer-nos una visita, ha entrat a les classes de 5è i 6è per conèixer-nos i explicar-nos el seu ofici.

Amb ell hem aprés a escriure una historia a partir de tot allò que ens venia al cap en aquell moment… i la inspiració ens ha arribat!!

 

Joles Sennell signant autògrafs per tots nosaltres.

12 de març de 2015

 

JOLES SENNELL  (Pep Albanell)
Biografia : Pep Albanell i Tortades va néixer a Vic (Osona) el 25 de desembre de 1945.Ben aviat, però, quan ell tenia quatre anys, la família es va traslladar a la Seu d’Urgell.

Aquest canvi i les dificultats d’adaptació que li va a ocasionar van marcar la seva infància i la seva adolescència.
En aquest ambient urgellenc , va iniciar-se en el plaer de la lectura i es va convertir en un lector voraç de llibres fantàstics que el permetien allunyar-se de la realitat.

 

 

Pep Albanell 5è  (7)

Us recomanem:  LA GUIA FANTÀSTICA”

“Aquest llibre explica la història d’un alicorn que vol anar al país dels humans abans de morir per fer una cosa important a la seva vida i que així el recordin. Per anar al país dels humans necessita fer unes certes parades amb diferents persones que se’l puguin imaginar. Arriba el país dels humans i un comerciant el  tanca en una gàbia per guanyar diners, però la gent no sap que és un Alicorn i per tant, no se’l poden imaginar. Un dia arriba una vella que ha llegit en un llibre com és un Alicorn i se l’imagina. L’alicorn apareix  i totes les persones que estaven allà es van quedar bocabadades.

L’alicorn escriu un llibre amb les plomes de les seves ales i la seva sang.

Quan mor, el comerciant porta el llibre a editar, però… aquest llibre està en blanc!!! només unes persones especials el podran llegir.

Vols sé tu una d’aquestes? T’asseguren què és FANTÀSTIC!!! ”

Alumnes de sisè

 

GRÀCIES PEP, GRÀCIES JOLES, HA ESTAT UNA EXPERIÈNCIA MOLT ESPECIAL!!!